Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elle tatmin olmak

Rüyada elle tatmin olmak

Rüyada elle tatmin olmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet eder.

Rüyada elle tatmin olmak gördüyseniz:

  • Planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada elle tatmin olmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatmin etmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, sevineceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini tatmin etmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok daha iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada tatmin olamamak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada tatmin olmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına inanılır.

Rüyada birini tatmin etmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, maddi gücünün artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments