Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tatmin etmek

Rüyada birini tatmin etmek

Rüyada birini tatmin etmek özel hayatında sessizleşeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada birini tatmin etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada elle tatmin olmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini tatmin etmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, patron koltuğunda oturacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tatmin etmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kudret sahibi olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada tatmin olamamak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatmin etmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına alamet eder.

Rüyada tatmin olmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments