Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendini tatmin etmek

Rüyada kendi kendini tatmin etmek

Rüyada kendi kendini tatmin etmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalettir.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada tatmin olamamak verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak suçlamalardan aklanılacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatmin etmek gönül hoşluğu içinde olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatmin olmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, başka alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada birini tatmin etmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Rüyada elle tatmin olmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini tatmin etmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek aileden ayrı kalınacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments