Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendine tatmin olmak

Rüyada kendi kendine tatmin olmak

Rüyada kendi kendine tatmin olmak üzüleceğine, yıpranacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada birini tatmin etmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini tatmin etmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tatmin olmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerini hafifleteceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulur.

Rüyada tatmin olamamak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada elle tatmin olmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zorluklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatmin etmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments