Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatmin etmek

Rüyada tatmin etmek

Rüyada tatmin etmek gayrimenkul sahibi olunacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, rütbenin yükseleceğine, moralinin yükseleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatmin etmek gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elle tatmin olmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada tatmin olamamak sermayesinin boşa gideceğine, olumsuz haberler alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini tatmin etmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işarettir.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada tatmin olmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada birini tatmin etmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada tatmin etmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments