Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatmin olmak

Rüyada tatmin olmak

Rüyada tatmin olmak sorunlarının yakında biteceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatmin olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada kendini tatmin etmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada birini tatmin etmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada elle tatmin olmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, parasal krizler yaşanacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada tatmin olamamak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatmin olmak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tatmin etmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments