Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tatmin etmek

Rüyada kendini tatmin etmek

Rüyada kendini tatmin etmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, adımlarını daha sağlam atacağına tabir olunur.

Rüyada kendini tatmin etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada tatmin etmek rahat bir döneme girileceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kendini tatmin etmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işarettir.

Rüyada tatmin olmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elle tatmin olmak öz güven kazanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet eder.

Rüyada tatmin olamamak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ayrılanların birleşeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendini tatmin etmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birini tatmin etmek güçten ve takatten düşeceğine, planlı ve programlı davranacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada kendi kendine tatmin olmak zahmet veren işlerin artacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments