Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle hamur açmak

Rüyada eliyle hamur açmak

Rüyada eliyle hamur açmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle hamur açmak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada eliyle hamur açmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle toprak kazmak çok büyük borçlar alacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine işarettir.

Rüyada birini eliyle dövmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet eder.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek hayatının alt üst olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada eliyle balık tutmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işinde itibar edineceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle ateş söndürmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eliyle balık yakaladığını görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments