Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eliyle dişini çekmek

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerini boşvereceğine, her zaman çok üzgün olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dişini eliyle çekmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Rüyada dişlerini eliyle çekmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle diş çekmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kötü günlerin geride kalacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dişi eliyle çıkarmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, maneviyata yöneleceğine yorulur.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eliyle hamur açmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments