Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle toprak kazmak

Rüyada eliyle toprak kazmak

Rüyada eliyle toprak kazmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, alım gücünün artmasına, rızkının ve kazancının bol olacağına işaret eder.

Rüyada eliyle toprak kazmak gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eliyle toprak kazmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada eliyle mezar kazmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada yılanı eliyle öldürmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Rüyada eliyle yılan tutmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle hamur açmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada birine eliyle yemek yedirmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ele geçecek haram mal ve paraya işaret etmektedir.

Rüyada eliyle balık yakalamak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments