Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini eliyle dövmek

Rüyada birini eliyle dövmek

Rüyada birini eliyle dövmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini eliyle dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Rüyada birini eliyle dövmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, başarısızlıklara düşeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulmaktadır.

Rüyada eliyle cam kırmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada eliyle yılan tutmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı eliyle tutmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, bunun da geleceğine yorulur.

Rüyada eliyle balık yakalamak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada dişini eliyle çekmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments