Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle ateş söndürmek

Rüyada eliyle ateş söndürmek

Rüyada eliyle ateş söndürmek neşeli zamanların yaşanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada eliyle ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Rüyada eliyle ateş söndürmek kişinin hedeflediği işi alacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eliyle yılan tutmak hayali kurulan eve ulaşmaya, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi eliyle tutmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eliyle cam kırmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulur.

Rüyada dişlerini eliyle çekmek terfi alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle diş çıkarmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, özgüveninin yerine geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yılanı eliyle öldürmek hanenizde bolluk olacağına, can bulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments