Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle balık yakalamak

Rüyada eliyle balık yakalamak

Rüyada eliyle balık yakalamak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalettir.

Rüyada eliyle balık yakalamak gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Rüyada eliyle balık yakaladığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına inanılır.

Rüyada eliyle balık yakalamak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığı eliyle tutmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, parasına da para ekleyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada eliyle balık tutmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak faydalı şeyler yapacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments