Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elişi yaptığını görmek

Rüyada elişi yaptığını görmek

Rüyada elişi yaptığını görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada elişi yaptığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirmeye zorlayan gelişmeler var, alternatifleri dikkate almalısınız.

Rüyada el ovuşturmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada elleri üstünde yürümek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına alamet eder.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalet eder.

Rüyada kalabalıkta el öpmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşe elini sokmak kazancın sürekli artacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada elinde iğne görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük bir gelir toplayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments