Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkta el öpmek

Rüyada kalabalıkta el öpmek

Rüyada kalabalıkta el öpmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına delalet eder.

Rüyada kalabalıkta el öpmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada kalabalıkta el öpmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalığın elini öpmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada üstadın elini öpmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, para kazanmaya başlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaynana eli öpmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada komutanın elini öpmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hayatının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babaannenin elini öpmek hedeflerini tutturacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments