Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, şansının açık olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, iş hayatında zarar edileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancıyla el ele tutuşmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşla el ele tutuşmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak rahatlayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada erkekler el ele tutuşmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments