Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ovuşturmak

Rüyada el ovuşturmak

Rüyada el ovuşturmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, herkesin desteğinin alınacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işaret eder.

Rüyada el ovuşturmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada elişi yaparken görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline kıymık batmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada bir yaşlının elini öpmek anne baba ile ters düşüleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada toprağın altında el görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada elinde dua kitabı görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet eder.

Rüyada el öpüp barışmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, hasretin biteceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments