Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi kurutmak

Rüyada denizi kurutmak

Rüyada denizi kurutmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, çok üzüleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, açların doyacağına delalet eder.

Rüyada denizi kurutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada deniz kuruduğunu görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada denizin kuruduğunu görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, işinde uzmanlaşacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi kurutmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada denizlerin kuruduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada halı kurutmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kurutmalık biber görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş kırmızı biber görmek böylece yüzünün güleceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş nane görmek köşeye sıkıştıracağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments