Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçenin kuruduğunu görmek

Rüyada bahçenin kuruduğunu görmek

Rüyada bahçenin kuruduğunu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine inanılır.

Rüyada bahçenin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bahçenin kuruduğunu görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş gül görmek onlara hayrının dokunacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saç kurutmak büyük kazançlar getireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş kırmızı gül görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek sıkıntı yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş dolmalık biber görmek güzel bir evliliğe, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada halı kurutmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments