Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kurutmak

Rüyada saçlarını kurutmak

Rüyada saçlarını kurutmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını kurutmak gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada saçlarını kurutmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak saçı kurutmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet eder.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kurutmak fakirlerin güleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret eder.

Rüyada saçı kurutmak geleceğe dair planlar yapacağına, hafifleyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada saç kurutmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek bazı engellerle karşılaşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments