Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek

Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek

Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Rüyada elinin kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada sağ elini kınalı görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada kızının eline kına yakmak gelir kaynaklarının yok olacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına eline görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına inanılır.

Rüyada birini elleri kınalı görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, inancından sapacağına alamet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elini kınalı görmek hem de sevdiklerinin olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments