Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına eline görmek

Rüyada kına eline görmek

Rüyada kına eline görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına eline gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sol ele kına yakmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin eline kına sürmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada elleri kınalı uyanmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada elleri kınalı görmek bolluğun ve bereketin artacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet eder.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, saadetinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada sağ ele kına yakmak itibarını geri kazanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, dolandırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments