Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elini kınalı görmek

Rüyada sağ elini kınalı görmek

Rüyada sağ elini kınalı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, işlerinin azalacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kötü karakterli bir kadına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalettir.

Rüyada sağ elini kınalı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada sağ elinde kına görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada sağ eli kınalı görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sağ ele kına yakmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eline kına yakmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sağ elini kınalı görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sevinçli haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada sağ elde kına görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Rüyada sağ eli görmek ruhunun dinleneceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments