Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının çatladığını görmek

Rüyada ayağının çatladığını görmek

Rüyada ayağının çatladığını görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, saygınlık kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağının çatladığını gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada ayağının çatladığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına yorulur.

Rüyada alyansın çatladığını görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camın çatladığını görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada alyansının çatladığını görmek sağlığının yerinde kalacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzüğün çatladığını görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments