Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynanın çatladığını görmek

Rüyada aynanın çatladığını görmek

Rüyada aynanın çatladığını görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok kötü günler yaşayacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynanın çatladığını gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Rüyada aynanın çatladığını görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalettir.

Rüyada alyansın çatladığını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün çatladığını görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğün çatladığını görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına rivayet eder.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada bardağın çatladığını görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Rüyada camın çatladığını görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments