Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuğunun çatladığını görmek

Rüyada topuğunun çatladığını görmek

Rüyada topuğunun çatladığını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bilakis malının çoğalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, bahtın açılacağına delalettir.

Rüyada topuğunun çatladığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Rüyada topuklarının çatladığını görmek hoş olaylar yaşayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatladığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada evin çatladığını görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta çatladığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına inanılır.

Rüyada camın çatladığını görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüğün çatladığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yaptığı işte sivrileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments