Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli yalamak

Rüyada eli yalamak

Rüyada eli yalamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet eder.

Rüyada eli yalamak gördüyseniz:

  • Gereken değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Rüyada elini yalamak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada el yalamak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek bilincin artacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada eli yalamak bir şeyden zarar görmeye, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada domuzun yaladığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine inanılır.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Rüyada boyun yalamak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments