Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini tutan birini görmek

Rüyada elini tutan birini görmek

Rüyada elini tutan birini görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, rahatının ve gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada elini tutan birini gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek malından ve parasından olacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada el tuttuğunu görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek başarılarının azalacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments