Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini ateşe sokmak

Rüyada elini ateşe sokmak

Rüyada elini ateşe sokmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini ateşe sokmak gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada ateşe el sokmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Rüyada elini ateşe sokmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ateşe elini sokmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini denize sokmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, günahlarının affedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada klozete elini sokmak sorunların ortadan kaldırılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete elini sokmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, insanları kandıracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada denize el sokmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, işlerinin hızlanacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments