Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini suyla yıkamak

Rüyada elini suyla yıkamak

Rüyada elini suyla yıkamak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elini suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada suyla el yıkamak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini suyla yıkamak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada kirli suyla el yıkamak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada suyla ellerini yıkamak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, aşının da çoğalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işarettir.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak önüne pek çok imkan sunulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sabunla elleri yıkamak sözler sarf edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments