Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suyla el yıkamak

Rüyada kirli suyla el yıkamak

Rüyada kirli suyla el yıkamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suyla el yıkamak gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada kirli suyla el yıkamak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli eli yıkamak gözünü para hırsı bürüyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli el yıkamak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli elleri yıkamak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyla el yıkamak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini suyla yıkamak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada suyla ellerini yıkamak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments