Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla ellerini yıkamak

Rüyada suyla ellerini yıkamak

Rüyada suyla ellerini yıkamak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, elinize para geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada suyla ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız veya özel bilgilere sahip kişilerle yapacağınız konuşmalar sonucu elde edeceğiniz bilgiler yaşadığınız yer veya yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Rüyada suyla ellerini yıkamak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada elini suyla yıkamak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli suyla el yıkamak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada suyla el yıkamak itibar kazanacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada ellerini kanla yıkamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada muslukta el yıkamak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments