Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla el yıkamak

Rüyada suyla el yıkamak

Rüyada suyla el yıkamak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada suyla el yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada elini suyla yıkamak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına alamet eder.

Rüyada suyla el yıkamak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kurulu düzeni olacağına işaret eder.

Rüyada suyla ellerini yıkamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Rüyada kirli suyla el yıkamak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına inanılır.

Rüyada elini yıkadığını görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments