Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede elleri yıkamak

Rüyada çeşmede elleri yıkamak

Rüyada çeşmede elleri yıkamak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden el yıkamak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden ellerini yıkamak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede elini yıkamak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden elini yıkamak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments