Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak kısmetlerin artacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yeni duygular tadacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sorunlarını bitireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak kötü günler görüleceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak ticaret sektörüne atılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada el yüz yıkamak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments