Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla elleri yıkamak

Rüyada sabunla elleri yıkamak

Rüyada sabunla elleri yıkamak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla elleri yıkamak gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada sabunla elini yıkamak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına inanılır.

Rüyada elini sabunla yıkamak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, olaylı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek herkesten ileriye gideceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada sabunla elleri yıkamak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments