Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini silmek

Rüyada elini silmek

Rüyada elini silmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, rakiplerin oyununa gelineceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada elini silmek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada elleri silmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kendisi paralayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada elini silmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada el silmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerini silmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havluya el silmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Rüyada yorgan silmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazı silmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulur.

Rüyada leke silmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments