Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini silmek

Rüyada ellerini silmek

Rüyada ellerini silmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini silmek gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Rüyada elini silmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, insanları kıracağına, üzeceğine inanılır.

Rüyada el silmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada elleri silmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini silmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada havluya el silmek karısının çok mutlu olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına alamet eder.

Rüyada dış kapı silmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yazı yazıp silmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba camı silmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments