Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el silmek

Rüyada el silmek

Rüyada el silmek zararların telafi edileceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş öğreneceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada el silmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada elleri silmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini silmek konforundan da ödün vereceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada el silmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada havluya el silmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini silmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının burnunu silmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği silmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek güzel bir hayat geçireceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments