Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan silmek

Rüyada yorgan silmek

Rüyada yorgan silmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulur.

Rüyada yorgan silmek gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Rüyada yorgan silmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpüklü halı silmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatının alt üst olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına işarettir.

Rüyada evi silmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hile ile mal elde edeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kazancın düşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada çamur silmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, maddi anlamda feraha ermeye rivayet eder.

Rüyada yeşil halı silmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada havluya el silmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments