Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazı silmek

Rüyada yazı silmek

Rüyada yazı silmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yazı silmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin amaçlarınızı farklılaştırmanız ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardım edebilir.

Rüyada yazıları silmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çok uğraş vereceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazı silmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulur.

Rüyada yazı yazıp silmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazı tahtasını silmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazı tahtası silmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, küslükleri bitireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazıyı silmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kapı pencere silmek hata yapılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Rüyada vücudunu silmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments