Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havluya el silmek

Rüyada havluya el silmek

Rüyada havluya el silmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada havluya el silmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada havluya el silmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz el havlusu görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el havlusu görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına işaret eder.

Rüyada el yüz havlusu görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kendine döneceğine inanılır.

Rüyada elleri silmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini silmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna rivayet eder.

Rüyada ellerini silmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Rüyada el silmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hem hayatının kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments