Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini makasla kesmek

Rüyada elini makasla kesmek

Rüyada elini makasla kesmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bereketin eksileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kazancının iki kat artacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini makasla kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada elini makasla kesmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada makasla elini kesmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada makasla bıyık kesmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada saçlarını makasla kesmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada makasla sakal kesmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla saçını kesmek düzeninin sarsılacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments