Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurana el sürmek

Rüyada kurana el sürmek

Rüyada kurana el sürmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kasasının ağırlaşacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, işlerinin azalacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada kurana el sürmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada kurana el sürmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ele oje sürmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, işinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada eline çamur sürmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada eline krem sürmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet eder.

Rüyada elini pisliğe sürmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kına eline sürmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments