Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sürmek

Rüyada el sürmek

Rüyada el sürmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalet eder.

Rüyada el sürmek gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada elini toprağa sürmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elini boka sürmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini kafaya sürmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada ellerine krem sürmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eline oje sürmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulur.

Rüyada ellerine oje sürmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kına eline sürmek iş hayatının tamamen bozulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada türbeye el sürmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments