Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kolonya dökmek

Rüyada eline kolonya dökmek

Rüyada eline kolonya dökmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada eline kolonya dökmek gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada eline kolonya dökmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işarettir.

Rüyada kolonya dökmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birine kolonya vermek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine alamet eder.

Rüyada kolonya koklamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada kolonya satın almak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bebek kolonyası görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül kolonyası görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments