Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline oje sürmek

Rüyada eline oje sürmek

Rüyada eline oje sürmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, keyfin bozulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline oje sürmek gördüyseniz:

  • Evde yararlı değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, güzel günler geçireceğine, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ellerine oje sürmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada eline oje sürmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına tabir olunur.

Rüyada ele oje sürmek insanlarla arasının iyi olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulur.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek el üstünde tutulur hale geleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine oje sürmek hayıflanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarına oje sürmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, karşılığını bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments