Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine oje sürmek

Rüyada kendine oje sürmek

Rüyada kendine oje sürmek helal rızık elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kafasını toparlayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada kendine oje sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağına oje sürmek yanlış yatırımlar yapılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık renk oje sürmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kırmızı oje sürmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kazancın günden güne düşeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz oje sürmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek lüks şekilde yaşayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada lacivert oje sürmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments