Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele oje sürmek

Rüyada ele oje sürmek

Rüyada ele oje sürmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, onlara sanat öğreteceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet eder.

Rüyada ele oje sürmek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Rüyada ellerine oje sürmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ele oje sürmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline oje sürmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada birine oje sürmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk oje sürmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments