Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerine oje sürmek

Rüyada ellerine oje sürmek

Rüyada ellerine oje sürmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, yalnız hissetmeye, yeni bir işe gireceğine, hikmete kavuşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine oje sürmek gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Rüyada ele oje sürmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline oje sürmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, istenmeyen olayların olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ellerine oje sürmek sıkıntıların artacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada birine oje sürmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, söylediklerinin çıkacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi oje sürmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada simli oje sürmek istediği gibi alışverişe gideceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments